Hesselbergsgate 4


Hesselberggate 4 er en gammel og ærverdig bygård fra 1891. Den ligger i hjerte av Skien sentrum med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, grønne lunger, restauranter og kjøpesenter. Det er gode parkeringsmuligheter i bakgården samt offentlig parkering i gatene.
Område
Skien sentrum
Areal
2029 m2
Leietakere
1
Parkering
21
Oppført
1891

I 1998 gjennomgikk eiendommen en total renovering, og har i påfølgende år hatt jevnlig vedlikehold og oppgraderinger. I 2014 ble fasaden restaurert og i 2015 gjennomgikk førsteetasjen en ny helrenovering.

Foreløpig er bygget klassifisert i energiklasse F, men R8 gruppen ser kontinuerlig på energieffektive løsninger på porteføljens eldre bygninger. Dette arbeidet vil fortsette i årene som kommer.

Eiendommen har 3 etasjer i tillegg til kjeller. Bygget er tilrettelagt med heis. I kjeller ligger det tilfluktsrom, hvelv og arkiv. Det er i dag DNB som er største leietaker og bygget huser bankens kundemottak på bakkenivå med påfølgende kontor, møterom, lager og kjøkken i 2. og 3. etasje.

 

Transport og kommunikasjon

Eiendommen ligger svært sentralt plassert i forhold til offentlig kommunikasjon. Det er meget godt busstilbud til Hesselberggate 4. Skien busstasjon er 100 meter fra eiendommen. Både lokale, regionale og langdistanse ekspressbusser som Timeekspressen stopper på stasjonen. Maks 1 min gange fra holdeplass. Lokale linjer: M1, M2, M3, P4, P5, P6 og P7.

For den som foretrekker å reise med tog ligger Skien stasjon rett nord for sentrum. Her går det tog til Oslo S, Gardermoen, Hamar/Lillehammer, Porsgrunn og Notodden. Stasjonen er kun 3 minutter med bil og 16 minutter gange fra Hesselberggate 4. Regionale toglinjer: R11, R11X og Bratsbergbanen.

Det er effektivt å hente en medarbeider, kunde eller leverandørrepresentant på Torp Sandefjord Lufthavn. Det er god flyforbindelse både nasjonalt og internasjonalt. Reisetid er ca. 50 minutter med bil. Det går også ekspressbuss hver time mellom Torp og Skien.

Fakta om eiendommen
Adresse:
Hesselbergsgate 4
By:
Skien
Tomteareal:
1366 m2
Største leietaker:
DNB bank ASA
Arkitekt:
ukjent
Miljøprofil
Energiklasse: F
Kildesortering
Nær offentlig kommunikasjon
Hold meg oppdatert om næringslokaler