All I want for Christmas…


Desember er en av mine absolutte favorittmåneder. Det har den alltid vært. Så lenge jeg kan huske har gleden over å bli ferdig med november og kjenne julestemningen komme vært stor.

Følelsen og kriblingen i kroppen av å våkne opp den første dagen i desember og gå forventningsfullt bort til julekalenderen står fortsatt like høyt. Med hånden på hjertet må jeg innrømme at jeg fremdeles har julekalender, og at jeg synes kombinasjonen av gave og kaffe om morgenen er helt perfekt.

Forventningene er heldigvis knyttet til langt mer enn de materielle tingene. Dette er måneden hvor vi er flinkere til å ta vare på hverandre, vi setter ofte av tid til besøk, og til å stikke innom venner og bekjente med julekort, eller ta en julelunsj sammen med gode venner, kolleger, familie osv.

Jeg blir oppriktig glad når jeg er ute i Skien By om dagen. Det er så mange blide ansikter å se! Nyåpnede Jacob & Gabriel har fulle hus, ute på Handelstorget selges juletrær av blide elever fra Skien videregående skole, og i Centrumgården tilbyr Coco, Homleids, HiFi- klubben, Palma med flere julegavene «alle» ønsker seg. Idet du stiger inn i en vilkårlig butikk i sentrum er du garantert å bli møtt av minst én serviceinnstilt medarbeider. Butikkene har virkelig lagt ned mye innsats i utstillingene sine, og man ser at vinduene i store deler av byen har blitt skikkelig bra!

De siste ukene har jeg nesten daglig vært i Skien sentrum og fått med meg noen av aktivitetene som har vært her, bl a filminnspilling på taket til Arkaden.

Alt for byen!

Fantastisk. Undervurdert. Rørende.Tre små ord som hver for seg beskriver litt av magien vi føler for Skien i hjertene våre. Sett deg i sofakroken og gi deg selv et par minutter til å tenke over hva DU elsker med byen vår. Sammen med Sparebanken Sør, Skien By, R8 Group og Fenomen tv film & scene lever og ånder vi for Skien. Alt for byen! ❤️

Posted by Arkaden Skien on Sunday, 3 December 2017

 

Videre har det vært julemarked, julegateåpning, søndagsåpent – og ikke minst Bynatt med et vakkert luciatog, som gikk av stabelen for et par dager siden. Neste uke blir det enda mer julestemning når Arkaden tilbyr gratis kino inne på torget med juleklassikere.
Bynatt gjorde for øvrig susen; da fikk jeg nemlig kjøpt alt av julegaver til både familie, venner og kolleger (…og meg selv.. ;-)), og jeg er SÅ fornøyd! Vi har en fantastisk bredde i sentrumsnæringen vår, og det er utrolig gøy å se alle nye butikker som «popper» opp. Og enda bedre, til neste år kommer det enda flere!

Jeg ønsker dere alle en riktig fin førjulstid i byen vår!

Julehilsen fra Emil

Kontakt oss

Send oss en epost på post@r8property.no eller ring oss på +47 940 09 888