NO EN

Første handelsdag for R8 Property på Euronext Growth Oslo

Sentral ledelse og styremedlemmer i R8 Property jubler over noteringen på Euronext Growth.  F.v.: Runar Eriksrød , Elin Tufte Johansen, George Aubert, Emil Eriksrød, Eirik Engaas, Tommy Thovsland, Marianne Lie, Truls Fjeldberg og Knut Bråthen. Styremedlemmene Christina Sundby, Runar Rønningen og Leif Oddvin Jensen var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Morten Qvale.

Sentral ledelse og styremedlemmer i R8 Property jubler over noteringen på Euronext Growth. F.v.: Runar Eriksrød , Elin Tufte Johansen, George Aubert, Emil Eriksrød, Eirik Engaas, Tommy Thovsland, Marianne Lie, Truls Fjeldberg og Knut Bråthen. Styremedlemmene Christina Sundby, Runar Rønningen og Leif Oddvin Jensen var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Morten Qvale.

I dag noteres eiendomsselskapet R8 Property ASA på handelsplassen Euronext Growth Oslo etter å ha fulltegnet emisjonen på 75 millioner kroner. Kapitalen benyttes til videre vekst, deriblant to nye Powerhouse-prosjekter. 

CEO og grunnlegger av R8 Property, Emil Eriksrød, er svært fornøyd med å ha foretatt en fulltegnet emisjon. – Kapitalen vil bli benyttet til videre vekst, særlig i forbindelse med våre større prosjekter. Vi har blant annet store utviklingsprosjekter i Grow-bygget på Lysaker, Inkognito Park på Solli Plass, Polymer Exploration Centre i Porsgrunn og Skiens største eiendomsprosjekt gjennom tidene, Skien Brygge. 

R8 Property står bak det internasjonalt anerkjente Powerhouse Telemark, som ble kåret av CNN til å være et av de mest betydningsfulle byggene i året som gikk. Nå foreligger to nye Powerhouse på tegnebrettet hos Snøhetta. – Disse vil bli oppført på Korten i Tønsberg og i Porsgrunn, forteller Eriksrød og legger til at leietakere er stadig mer opptatt av bærekraftige løsninger. Dette er også en medvirkende årsak til at selskapet har tunge investeringer i proptech-selskapet Orbit Technology og coworking-selskapet Evolve. – Vi har lenge sett at fleksibilitet og bærekraftige løsninger for arbeidsgiver og arbeidstaker er svært viktig. Derfor var vi godt i gang med dette lenge før Covid-19 kom, sier Eriksrød, og lover at dette fokuset vil bli ytterligere forsterket i tiden som kommer. 

Om R8 Property:

  • Eiendomsselskap med hovedkontor i Porsgrunn. Driver med investering, utvikling, utleie og drift av eiendom.

  • Startet i 2010 og har 30 ansatte.

  • Forvalter verdier for ca. 2,5 milliarder kroner

  • Porteføljen består av 26 eiendommer på til sammen ca. 105 000 kvadratmeter fordelt på Skien, Porsgrunn, Sandefjord, Tønsberg og Oslo.

  • Utviklingsporteføljen er på ca. 50 000 kvadratmeter

  • Har vunnet NEMEETs Norsk Leietakerindeks seks år på rad.

  • Prestisjeprosjektet Powerhouse Telemark sto ferdig i 2020, og ble samme år kåret av CNN til å være et av de mest spennende byggene i verden

  • Er aksjonær i blant annet proptech-selskapet Orbit Technology, en Airbnb-løsning for næringseiendom, og Evolve Business Space, et coworking-selskap