Kontakt
NO EN

Dokkvegen 8 og 10

Ledige lokaler

Lyse og fleksible kontorlokaler med utsikt over Porsgrunnselva og Powerhouse Telemark!

Dokkvegen 8 og 10, 3920 Porsgrunn
Areal (BTA E)
Passer for
80 m²
4-8 ansatte
134 m²
10-15 ansatte
148 m²
10 -15 ansatte
218 m²
10-20 ansatte
245 m²
15-25 ansatte
338 m²
15-25 ansatte
392 m²
20-35 ansatte
463 m²
35-45 ansatte

Velkommen til Porgrunn Næringspark

Næringsbygg med lyse og fine lokaler med et moderne uttrykk, høyt under taket og gode fasiliteter. Gjennom store vinduer har du utsikt over Porsgrunnselva. Dokkvegen 8 og 10 er fleksible næringsbygg med beliggenhet i et området som er i stor vekst, hvor b.l.a Powerhouse Telemark ble ferdigstilt sommeren 2020. Dette er et av verdens mest energieffektive og miljøvennlige bygg, som også kapret tredjeplassen på CNNs liste over 10 bygninger i verden som vil forme 2020, og vil være verdt å se. På nabotomten, på motsatt side av Kulltangbrua er bygging av Polymer Exploration Centre nettopp ferdigstilt og Norner flyttet inn. Som leietaker i Dokkvegen vil du bli en del av et stort miljø, sammensatt av ulike bransjer og fagområder.

Utemiljøet her og nærheten til elva er kjempehyggelig. Vi sitter høyt og luftig og har kjempeutsikt, og har vi kundebesøk er jo uteområdet fint å vise bort.

Haakon Ramberg, Seltor -leietaker i Dokkvegen 8

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert i Porsgrunn, med korte avstander til offentlig kommunikasjon. Nærmeste busstopp ligger ca. 300 meter unna, kalt Drangedalsvegen. 1 km unna, ligger en av de mest trafikkerte busslinjene på strekningen mellom Porsgrunn og Skien, Porsgrunn Porselen. Det er kort vei til avkjøringen til E18, samt ca 35 minutter reisetid til Torp Sandefjord. Porsgrunn Næringspark disponerer 471 parkeringsplasser tilgjengelig for leietakere, hvorav 42 av plassene er ladeplasser for El- bil.

Det er også satt opp et flott sykkelhus med plass til 44 sykler, hvorav 16 har ladepunkter for el-sykler.

R8_Hybrid

Jobb hvor du vil!

Til våre faste leietakere tilbyr R8 i samarbeid med Evolve og Orbit et nettverk av tilgjengelige arbeidsplasser og møterom i høy standard. I tillegg er det mulig å booke workshop-rom, konferansesaler, podcast-rom og andre spesialiserte fasiliteter som man normalt ikke har tilgang til.

Les mer

Utleier

Som utleier har vi et høyt fokus på finne de beste løsninger sammen med våre leietakere, og sørge for at utleieprosessen blir så profesjonell og sømløs som mulig, fra A-Å.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller befaring.
Vi ser frem til å høre fra deg.