NO EN

Den nye arbeidshverdagen

Høsten forløp i en rasende fart. Vi skriver allerede november, og julemåneden nærmer seg med stormskritt. Vi har, med andre ord, unnagjort det meste av et år som bærer preg av en pandemi på hell, med sine utfordringer og muligheter. Deriblant en ny måte å tenke arbeidshverdag på.

I dag lanserer vi rapporten for tredje kvartal. Vi kan se tilbake på et godt kvartal hvor de store linjene knyttes til flere nye (og utvidede) leieavtaler, deriblant en forlenget avtale med Comfort Hotel Porsgrunn, og en intensjonsavtale med Comfort Hotel Skien Brygge

I neste uke står Polymer Exploration Centre ferdig, og Norner kan glede seg til å flytte inn i dette moderne, globale forsknings- og teknologisenteret i begynnelsen av januar. 

Her i Powerhouse Telemark er det også mange som gleder seg over å ha en normal arbeidshverdag igjen. Det ble gjort et solid stykke arbeid med innredningsprosessen, som Elin Tufte Johansen sto for sammen med Snøhetta. Dette arbeidet ble omfattende beskrevet i internasjonalt anerkjente Frame Magazine

R8 Hybrid - en uslåelig kombinasjon

Pandemien skjøt fart på behovet for mer fleksibilitet og effektivitet for den jevne arbeidstaker. Vi så tidlig konturene av denne trenden, og etablerte Orbit og videreutviklet Evolve mens korona ennå var et ukjent fenomen. Både arbeidsgiver og arbeidstaker - og ikke minst klimaet - er tjent med minst mulig pendling, og mer fleksibilitet.

Orbit tilbyr et voksende nettverk av fleksible kontor- og møteplasser, og har nettopp inngått en avtale med OBOS Nærkontor, samt etablert et datterselskap i USA. Jeg er utrolig spent på den videre reisen!

Evolve tilbyr Norges mest fleksible kontorløsninger med mer enn 25 lokasjoner fra Fredrikstad i øst til Stavanger i sørvest. Selskapet har bl.a. 2 splitter nye, lekkert innredede etasjer i Powerhouse Telemark, noe som betyr at ALLE kan bli leietakere i et av verdens mest klimavennlige bygg; enten man jobber alene eller er ansatt i et større selskap.

Kombinasjonen av R8 Propertys portefølje, Orbit og Evolve medfører at vi har mulighet til å tilby våre faste leietakere en usedvanlig god “deal”. Vi kaller den R8 Hybrid. Dette konseptet har bl.a. 24SevenOffice benyttet seg av, når de til neste år etablerer 24SevenHouse i Inkognito Park.

Slottsfjell Park - verdens mest klimavennlige næringskvartal?

Vi tilhører en næring som står for nesten 40 % av alle globale klimagassutslipp. Dette er et ansvar vi kjenner på, og som vi tar innover oss hver eneste dag. Da Powerhouse Telemark åpnet for ett år siden, var vi tydelige på at dette er vårt første Powerhouse, men ikke det siste. Nå tar vi det et hakk videre; vi lanserer Powerhouse Tønsberg, som en del av Slottsfjell Park.

Sammen med Snøhetta har vi utarbeidet et mulighetsstudie for Slottsfjell Park på Korten i Tønsberg: En kombinasjon av rehabiliterte bygg og et splitter nytt Powerhouse som sammen skal utgjøre verdens første Paris Proof næringskvartal, helt i tråd med Parisavtalen. Prosjektet skal presenteres for planutvalget i kommunen om en ukes tid, og vi krysser fingrene for at parken faller i smak.

Ta gjerne kontakt med oss om du har innspill, spørsmål eller ønsker en uforpliktende prat - vi setter alltid pris på å høre fra dere! 

Vennlig hilsen,

Emil Eriksrød