Ny CFO til R8 Property


R8 Property fant ny CFO i Eirik Engaas (38), en tungvekter innen finans og eiendom.

Eirik Engaas kommer fra ISS Facility Services hvor han var Nordic Head of Property Telenor. Som Account Director Telenor Norway hadde han personalansvar for 200 medarbeidere og budsjett- og resultatansvar verdt ca 300 millioner kroner.

– R8 Property AS har på kort tid vokst frem som en ledende eiendomsutvikler og hatt en imponerende vekst. Det er et innovativt og dynamisk selskap som ligger i front av utviklingen av fremtidens næringsbygg med sterkt fokus på bærekraft, sier Eirik Engaas om sin nye arbeidsgiver. – Jeg ser virkelig frem til å få være med på den videre ambisiøse reisen sammen med flotte medarbeidere, legger han til.

R8 Property AS har per dags dato en portefølje på ca 1,9 milliarder og utvikler blant annet prosjekter som Comfort Hotel Porsgrunn, Powerhouse Telemark, Arkaden og Eeks Gård. Grunnlegger og CEO i R8 Property, Emil Eriksrød er svært fornøyd med nyansettelsen: – Jeg er veldig glad for å få Eirik med på laget. R8 Property er i stadig vekst, og med hans erfaringer fra finans, analyse og eiendom styrker vi kompetansen vår. Ikke minst er han en særdeles hyggelig fyr, og jeg gleder meg til tett samarbeid fremover.

Engaas kommer fra Nøtterøy utenfor Tønsberg og har ca 12 års erfaring fra finans og forvaltning, eiendomsutvikling og prosjekter som selvstendig næringsdrivende. Han tiltrer stillingen 4. mars.

Kontakt oss

Send oss en epost på post@r8property.no eller ring oss på +47 940 09 888