Powerhouse Telemark


Powerhouse Telemark blir et av verdens mest spektakulære og energieffektive bygg, tegnet av internasjonalt anerkjente Snøhetta. Byggestart var i september 2018 og det er fremdeles mulig å vise interesse som leietaker!
Område
Porsgrunn
Areal
8358 m2
status
Byggefase
planlagt byggestart
Q3 2018

Sammen med Powerhouse-samarbeidet, bestående av arkitektkontoret Snøhetta, miljøstiftelsen Zero, Entra Eiendom, entreprenørselskapet Skanska og rådgivningsselskapet Asplan Viak bygger R8 Property Powerhouse Telemark; et miljøbygg i verdensklasse.

På nettsidene til Powerhouse-alliansen kan du lese mer om definisjonen av et smart bygg.

Powerhouse defineres som bygg som genererer mer energi enn det bruker gjennom livsløpet, samtidig som det setter en helt ny standard for komfort og funksjoner.

8358 kvadratmeter fordeles på 11 etasjer. Store deler av fasaden og taket vil bli dekket med solcellepaneler, og leietakerne vil få tilgang til flotte fasiliteter som treningsrom, dusj/garderobe, foajé, kantine og en svært eksklusiv takterrasse.

Med sin beliggenhet sentralt plassert ved foten av Frednesbrua blir det spektakulære miljøbygget meget synlig for biltrafikk fra E18 mot Grenland og Porsgrunn, samt for alle som tar seg opp elven mot Telemarkskanalen.

Byggeprosessen er i gang, og bygget står ferdig sommeren 2020.

Kan du være interessert i å bli leietaker i Powerhouse Telemark? Ta gjerne kontakt med Tommy Thovsland på 958 45 357 for en uforpliktende prat!

Last ned prospekt for Powerhouse Telemark.

 

Fakta om eiendommen
Adresse:
Dokkvegen 12
By:
Porsgrunn
Tomteareal:
2255 m2
Største leietaker:
R8
Arkitekt:
Snøhetta
Miljøprofil
Energiklasse: A Powerhouse
BREEAM-Nor sertifisert
Kildesortering
Sykkelparkering
Ladestasjoner for elbiler
Nærhet til offentlig kommunikasjon
Hold meg oppdatert om næringslokaler