Dokkvegen 8


I 2010 ble Porsgrunn Næringspark utvidet i henhold til en større utviklingsplan for området. Bygningen er plassert langs Porsgrunnselven, på nordsiden av det eksisterende ”Flerbruksbygget” på eiendommen.
Område
Porsgrunn Næringspark
Areal
5502 m2
Leietakere
17
Parkering
302

Det er kort avstand inn til sentrum og avkjøring til E-18. Anlegget er utformet som et kontorbygg med to 3-etasjes bygningskropper med en tilbaketrukket 4.etasje. Disse to bygningskroppene er sammenbundet med et glassmellombygg med adkomst- og fellesfunksjoner som resepsjon, kantine, møterom og garderobe/WC. Det er også treningsrom tilknyttet bygget. Bygningskroppene som inneholder kontorfunksjonene, er utformet for stor grad av fleksibilitet og er gitt et maritimt uttrykk med buede fasader som vender mot elven. Bygget oppføres på historisk grunn, men er et bygg for fremtiden. Enova har utpekt bygget som et regionalt forbildeprosjekt med begrunnelse i dets lave energiforbruk og forbruk av gjenvinnbar energi.

 

Transport og kommunikasjon

Eiendommen ligger sentralt plassert i forhold til offentlig kommunikasjon med bare et par minutters gange til bussholdeplass. Reisetid med tog til Tønsberg vil i rushtiden ta 1 time og 13 minutter. Reisetiden vil bli betydelig kortet ned når utbyggingen av Vestfoldbanen er ferdig i 2018.

Det tar 40 minutter å kjøre til Torp Flyplass hvor det går avganger til de fleste store byer i Norge.

Fakta om eiendommen
Adresse:
Dokkveien 8
By:
Porsgrunn
Tomteareal:
4526 m2
Største leietaker:
Emerson
Arkitekt:
Børve & Borchsenius AS
Miljøprofil
Energiklasse: B
Kildesortering
Redusert forbruk av vann og energi
Ladestasjoner for elbiler
Sykkelparkering og vedlikeholdsstasjon
Treningsrom
Hold meg oppdatert om næringslokaler