Kammerherreløkka 5


På Kammerherreløkka får du den urbane storbyfølelsen. Midt i Porsgrunn sentrum og i umiddelbar nærhet til tog- og busstasjonen har leietakerne det som plommen i egget i vårt splitter nye, miljøvennlige næringsbygg.

Kvartalet Kammerherreløkka har fått en velfortjent oppblomstring våren 2019: Her skinner nye Comfort Hotel Porsgrunn i all sin prakt, og i nabobygget finner du ledige kontorlokaler med store vindusflater, fine møterom, stor takterrasse og innendørs parkering – for å nevne noe. Spisesteder som Burglar og The Juicery har etablert seg i disse to byggene, og rett over veien finner du nylig oppgraderte Rådhusparken, for ikke å glemme både biblioteket, kulturhuset Ælvespeilet, Charlie kinosenter og rådhuset. Kammerherreløkka er blitt et pulserende kvartal og en inngangsport for alle som kommer til byen.

Beliggenheten er usedvanlig god på alle måter: Tog- og busstasjonen ligger noen få skritt unna, det samme gjør taxisentralen. Noen få minutter unna ligger E18. I kjelleren er 86 parkeringsplasser, hvor du har direkte adkomst til både næringsbygget, hotellet og torget.

Næringsbygget består av 5 etasjer, hvorav øverste etasje er kantine med en stor, deilig takterrasse. Her har du utsikt over store deler av byen. Eksisterende leietakere er bl.a Kelda Drilling Controls og Evolve Business Space. Sistnevnte er et co-working konsept som spesialiserer seg på utleie av fleksible arbeidsplasser tilpasset bedrifters ulike organisatoriske behov.

Kontorbygget ble ferdigstilt andre kvartal 2019, men kan fremdeles tilpasses den enkelte leietaker.

Fakta om eiendommen
Adresse:
Kammerherreløkka 5
By:
Porsgrunn
Hold meg oppdatert om næringslokaler