R8 Property vinner Norsk Leietakerindeks for femte år på rad


Med Aspelin Ramm og Entra hakk i hæl, er R8 Property stolte og takknemlige over å vinne Norsk Leietakerindeks for femte år på rad.

Med en leietakertilfredshet på 88 har selskapet landets mest fornøyde leietakere, to punkter foran Aspelin Ramm og Entra, som leder an i hovedstaden med 86.

– Når R8 i 2015 i sitt første undersøkelsesår fikk hele seks punkter mer enn nest beste utleier, var det nok mange som tenkte dette var flaks. Siden den gang har porteføljen deres vokst betydelig, men kundetilfredsheten har holdt seg eller økt. Det er hevet over enhver tvil at de er bransjeledende, særlig på kommunikasjon og kunderelasjoner, sier daglig leder Morten Olaisen i NEMEET, som gjennomfører undersøkelsen.

– Vi skal ha landets mest fornøyde leietakere. Selv om det ikke går an å få 110, så må det være innstillingen. Vi går inn i hvert nye kundemøte, hver nye arbeidsdag og hver nye leiekontrakt med et ønske om hele tiden å bli bedre, sier CEO og hovedeier i R8 Property, Emil Eriksrød.

Rekordmange selskaper – 14 – scorer i år over 80, og bidrar til at gjennomsnittlig kundetilfredshet i Norsk leietakerindeks for første gang også såvidt passerer 80.
– Selv om det kanskje kan se ut til at de tre selskapene i toppen har hevd på pallplasseringene, så er det flere selskaper bak som er godt posisjonerte for å kunne utfordre fremover. Bakfra kommer både andre store eiendomsnavn og lokale spesialister, som f.eks. Höegh Eiendom og Fritzøe Eiendom, sier Olaisen.

Beste kjøpesenter er i år, som i fjor, også i R8-porteføljen: Arkaden i Skien sentrum. Med en KTI på 90 slår de ikke bare alle norske, men også alle svenske sentere som er målt.

Kontakt oss

Send oss en epost på post@r8property.no eller ring oss på +47 940 09 888