Seier skapes gjennom gode samarbeid


I dag våknet jeg med et stort smil om munnen. Det hører for så vidt ikke med til sjeldenhetene, men omgivelsene var spesielle. De to siste dagene har R8 Property nemlig deltatt på de årlige Eiendomsdagene på Norefjell, et viktig forum for oss hvor vi får anledning til å møte andre i samme bransje og tilegne oss ny kunnskap og inspirasjon om det vi brenner for.

I en slik setting er det ekstra gøy å bli satt pris på. I går kveld mottok vi heder og ære da vi gikk av med seieren i Norsk Leietakerindeks (NLI) – for tredje år på rad! Kort fortalt betyr dette at vi er så heldige å ha de mest fornøyde leietakerne i hele Norge, noe som avdekkes gjennom den årlige målingen av kundetilfredsheten. Dette er jeg ubeskrivelig stolt og takknemlig over, spesielt når vi konkurrerer om prisen med store aktører som bl.a. Entra, Selvaag Eiendom og Norwegian Property!

Leietakerne våre er nemlig det viktigste i hverdagen vår, vi strekker oss langt og er særdeles opptatt av å opprettholde et høyt servicenivå for å skape en sterk lojalitet og tilhørighet mellom dem og oss. Først og fremst handler det om jobben medarbeiderne våre legger ned hos leietakerne i det daglige, der vil jeg spesielt trekke frem gjengen i R8 Management som gjør en utrolig god jobb hver eneste dag!

Det enkle er ofte det beste heter det, men det handler ikke bare om et vennlig smil, raske tilbakemeldinger på henvendelser og det å være fysisk til stede når det gjelder – det handler også om å ta i bruk ny teknologi og å tilby nye tjenester. I hele konsernet har vi et sterkt fokus på gode og nye teknologiske løsninger. Her har vi allerede utviklet og tatt i bruk nye løsninger ved hjelp av bl.a. R8 Edge, men vi har bare så vidt begynt. I våre nåværende og kommende prosjekter er de digitale løsningene helt avgjørende for å lykkes, både for oss og for leietakerne.

Et annet fokusområde i R8 er samfunnsansvar. Én ting er å samarbeide med non-profit organisasjoner og å bidra med veldedighet og kompetanse der vi kan. En annen ting er at vi skal gå i bresjen for å drive byutvikling i de regionene vi er tilstede; vi skal utfordre, delta og bidra. Vi skal bygge grønne bygg som både leietakere og befolkningen ønsker å være en del av. Vi jobber mye med Powerhouse Telemark om dagen og snart er hele bygget utleid. Det er utrolig gøy at det er så stor interesse for dette prosjektet.

Jeg gleder meg til fortsettelsen, og jeg retter igjen en STOR takk til de flotte leietakerne og medarbeiderne våre som gjør at vi kan smykke oss med den tredje seieren på rad i Norsk Leietakerindeks.

Ønsker dere alle en riktig god helg!

Hilsen Emil

Kontakt oss

Send oss en epost på post@r8property.no eller ring oss på +47 940 09 888