Vellykket emisjon for R8 Property


R8 Property hentet inn 130 millioner kroner i en rettet emisjon mot eksisterende og utvalgte nye investorer.

– Vi er meget godt fornøyd med resultatet, sier finansdirektør i R8 Property, Eirik Engaas. Målsettingen var 125 millioner kroner, vi kan derfor si at vi lykkes da vi oppnådde hele 130 millioner kroner ved emisjonens slutt.

Både eksisterende og utvalgte nye aksjonærer ble invitert til å investere i R8 Property. Selskapet kunne vise til et rekordresultat etter første halvår i 2019, med et halvårsresultat før skatt på mNOK 61.

Administrerende direktør og hovedaksjonær i selskapet, Emil Eriksrød, forteller at kapitalen skal benyttes til videre vekst og nye investeringer. – Vi planlegger flere store og fremtidsrettede miljøfokuserte prosjekter, og ønsker samtidig å videreutvikle samarbeidet med profesjonelle aktører i bransjen som blant annet Bane NOR Eiendom og Powerhouse-samarbeidet. Eriksrød innrømmer at flere nye prosjekter står for døren i året som kommer, men ønsker ikke å konkretisere disse utover å fortelle at disse er i Østlandsregionen.

Kontakt:
Eirik Engaas, CFO/finansdirektør
tlf 934 99 340
​eirik.engaas@r8property.no

Fakta om R8 Property:
– Eiendomsselskap med hovedkontor i Porsgrunn. Driver med investering, utvikling, utleie og drift av eiendom.
– Startet i 2010 og har ca 25 ansatte
– Forvalter verdier for ca 2,2 milliarder kroner
– Har ca 102 000 kvadratmeter i porteføljen i Telemark og Vestfold
– I juni 2019 kjøpte R8 Property halvparten av Evolve Business Space, en av Norges største aktører i markedet for kontorfellesskapsløsninger

Kontakt oss

Send oss en epost på post@r8property.no eller ring oss på +47 940 09 888